Registra't o accedeix per a guardar els teus accessos directes.

El Club Patí Voltregà s'imposa amb autoritat contra el Lleida
08-12-2023

El Club Patí Voltregà va mostrar una gran superioritat en guanyar per 5-2 al Lleida Llista Blava, en un partit disputat al Pavelló Oliveras de la Riva. Des del començament, el Voltregà va dominar el joc, avançant-se en el marcador amb un gol matiner de Pol Manrubia.

El Lleida va intentar reaccionar, però la defensa del Voltregà es va mantenir sòlida. A la segona part, el Voltregà va augmentar la seva avantatge amb gols de Gerard Teixidó i Sergi Miras, posant el partit fora de l'abast del Lleida. Els visitants van aconseguir dos gols en els últims minuts, però no van poder evitar la derrota.

Aquesta victòria consolida la posició del Voltregà a la part alta de la classificació i demostra el seu potencial per competir pel títol. L'entrenador del Voltregà, Francesc Linares, va destacar la cohesió i l'esperit de lluita del seu equip. Els aficionats locals van gaudir d'una actuació brillant del seu equip i van celebrar amb entusiasme al final del partit.