Registra't o accedeix per a guardar els teus accessos directes.

El Club Patí Caldes aconsegueix una victòria agònica contra el Club Patí Vilafranca
09-12-2023

El Caldes guanya per 2-1 en els últims minuts

El Club Patí Caldes va obtenir una victòria agònica per 2-1 contra el Club Patí Vilafranca en un partit que es va decidir en els últims minuts. El partit, disputat al Pavelló Torre Roja, va començar amb molta intensitat per part dels dos equips. El primer gol va arribar al minut 25 de la primera part, quan Jordi Molet va aprofitar una errada defensiva del Vilafranca.

A la segona part, el Vilafranca va empatar gràcies a un gol d'Oriol Vives, però el Caldes va mantenir la pressió fins que, a falta de dos minuts per al final, Xavier Crespo va marcar el gol de la victòria. Aquesta victòria permet al Caldes mantenir-se en la lluita per les primeres posicions de la lliga. L'entrenador del Caldes, Enric Masip, va elogiar la resistència i la determinació del seu equip per lluitar fins al final. Els aficionats del Caldes van celebrar aquesta victòria crucial amb una gran ovació.