Registra't o accedeix per a guardar els teus accessos directes.

El Club Patí Vilanova aconsegueix una victòria històrica contra el Sant Cugat
08-12-2023

El Vilanova triomfa 3-1 en un partit emocionant

El Club Patí Vilanova va obtenir una victòria històrica en superar el Sant Cugat per 3-1 en un partit ple d'emoció i intensitat. Els locals van començar el partit amb gran energia, avançant-se en el marcador gràcies a un gol matiner de Marc Grau. El Sant Cugat va reaccionar amb força, creant diverses ocasions de gol, però la defensa del Vilanova es va mantenir sòlida.

A la segona part, el Vilanova va ampliar la seva avantatge amb gols de Jordi Ferrer i Eloi Mitjans. El Sant Cugat va aconseguir reduir distàncies amb un gol en els últims minuts, però el resultat final va quedar en 3-1.

Aquesta victòria situa el Vilanova en una posició favorable a la classificació i demostra la seva capacitat per competir amb els millors equips de la lliga. L'entrenador del Vilanova, Josep Lluís Delriu, va elogiar l'esperit de lluita i la cohesió de l'equip. Els aficionats van celebrar amb entusiasme aquesta victòria, conscients de la seva importància per al futur de l'equip.