Registra't o accedeix per a guardar els teus accessos directes.

El Reus Deportiu triomfa en un derbi intens contra el Noia
07-12-2023

El Reus guanya 4-3 en un partit molt disputat

El Reus Deportiu va aconseguir una victòria molt treballada contra el Noia Freixenet, en un partit que va acabar 4-3. La trobada, disputada al Pavelló Olímpic de Reus, va ser molt competitiva, amb moments d'alta tensió.
Joan Salvat va destacar amb dos gols clau que van decantar el resultat final. El Reus va començar fort, avançant-se aviat en el marcador, però el Noia va demostrar ser un rival dur, aconseguint empatar en dues ocasions. A la segona part, la intensitat va augmentar encara més, amb els dos equips lluitant per cada pilota. Un gol decisiu de Salvat en els últims minuts va donar la victòria als locals. Aquesta victòria és crucial per al Reus en la seva lluita per les primeres posicions de la lliga. L'entrenador del Reus, Jordi Garcia, va elogiar l'esperit de lluita dels seus jugadors i va subratllar la importància de mantenir aquest nivell de joc en els pròxims enfrontaments. Els aficionats van celebrar amb entusiasme aquesta victòria, que consolida el Reus com un dels equips més forts del campionat.